[hacer paginas web] [crear una pagina internet] [inici]
[inicio]
[home]
[index]
[inici]
[orígen]
[objectius]
[projectes]
[vídeos]
[enllaços]
[contacte]
[col·labora]

Associació Solidària

Blau Magenta

Raikala (Orissa)

Creació i disseny: Sònia Guiu

Associació sense ànim de lucre, enregistrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia, Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques, amb el número 38209

  

Projecte que duem a terme en l'actualitat

  

+

Ajudar econòmicament a la millora de la casa d’acollida de Raikala que dóna sostre a un grup de 40 nens i nenes que es van quedar sense família i sense casa a l’agost del 2006 a causa d’unes inundacions. Els hi enviem regularment els diners per cobrir les necessitats bàsiques, és a dir: menjar, medicines, comprar material escolar, roba... I estem engegant el projecte d’educació intercultural en aquest grup de nens i nenes de l'Índia.


Gràcies a les vostres aportacions, la casa d’acollida de Raikala ja disposa de llum elèctrica, han construït les latrines, el porxo de la cuina i del davant, una sala menjador coberta, un mur de protecció i han netejat el patí.

Les prioritats actuals de l'Associació són les següents:

- Seguir col·laborant en la tasca de cobrir les necessitats dels nens/es en quant a alimentació, roba... Una de les propostes que ens han fet en el nostre darrer viatge ha estat la d'adquirir matalassos d'un material especial per a la humitat i l'aigua.

- Trobar activitats amb les quals puguin se autosuficients en un futur i es puguin auto-gestionar. En aquest últim viatge els hem ensenyat a cosir i fer mitja.

- També volen comprar un auto rickshaw (vehicle utilitzat a l'Índia) per tal de fer-lo servir com a transport per a dur als més grans a l'escola i de pas aprofitar-lo com a transport públic en la comunitat on viuen i així poder-lo rentabilitzar i obtenir ingressos per a l'auto-gestió de la casa.


 Projectes